Skip to content

Banetyper

Banetyper

Fra ScanTurf leveres padel-tennis baner komplett med belysning og kunstgress av aller høyeste kvalitet. Om du ønsker benker eller tellesystemer for poengscore integrert i rammeverket ordner vi det óg. 

Ser du etter bane til utendørs bruk leveres stålkonstruksjonen varmgalvanisert og ekstra forsterket for å tåle påkjenningen fra vårt nordiske klima. Banene kan også leveres med skyvedører og ballfangernett om dette er ønskelig.

Ta kontakt – vi hjelper deg gjerne med ditt padel-prosjekt, enten du er på utkikk etter 1 eller flere baner.

Vision er standard banen med høy kvalitet og det aller siste av oppdateringer. Dette som et resultat av mange års erfaring på å utvikle og installere baner.

Forte er banen som passer godt utendørs. Den har en kraftigere konstruksjon og tåler sterk vind godt. Den er i tillegg også sink-behandlet så den holder seg bedre mot rust o.l.

Panoramic er centercourt banen uten stolper på kortsiden. Dette gjør banen mer tilskuervennlig. Banen har et tykkere glass (12 mm) som kompensasjon for færre stolper.

Portable kommer både som ute og inne-bane. Passer for alle typer spillere. Vi har også en Portable Panoramic som er mer for oppvisnings spill/profesjonelle.

Single er banen for to spillere. Banens innermål er 6 m i bredde og 20 m i lengde.